Servicii oferite

In cadrul Clinicii Phoenix, psihologul clinician si hipnoterapeutul Elena Cristina Trainoschi va pune la dispozitie urmatoarele servicii psihologice:

Consilierea psihologică este o intervenție psihologică în scopul optimizării, autocunoașterii și dezvoltării personale sau în scopul prevenției și remiterii problemelor emoționale, cognitive și de comportament.

Este un proces prin care oamenii isi pot evalua abilitatile si calitatile. Cu ajutorul terapeutului, pot invata sa-si stabilieasca obiective pentru a-si maximiza potentialul.

Evaluarea clinica ofera terapeutului dumneavoastra un instantaneu al starii dvs. emotionale. Evaluarea analizeaza gandirea, rationamentul si functia cognitiva.

Hipnoterapia este utilizarea hipnozei in scopurile terapeutice dorite. Starea de hipnoza este atunci cand esti in "transa" sau cu alte cuvinte "intr-o stare de constiinta modificata". Hipnoterapia este o modalitate fiabila de a ajunge la subconstientul unei persoane si de a o ajuta sa faca fata tuturor tipurilor de situatii de viata care o privesc.

tmc_a_free_consultation1

Programeaza-ti o Consultatie