Psiholog clinician si hipnoterapeut

Elena Cristina Trainoschi

Psiholog clinician si hipnoterapeut

Din pasiune pentru viata si din iubire pentru oameni am decis sa cuceresc aceasta filozofala creatie a divinitatii „omul” decizie pe care am abordat-o atat practic cat si teoretic si despre care simt ca pot afirma cu bucurie ca in cea mai mare masura posibila pentru aceasta etapa a vietii : am reusit !

Eu insami „om” loial, onest ,empatic si ascultator activ al celorlalti la bucurie sau suferinta am concretizat toate acestea atat in cadrul experientei de viata in continua expansiune cat si in cadrul facultatii de Psihologie apoi aprofundand in perioada Masteratulului in Psihologie Clinica , in cadrul formarii de Hipnoterapie Ericksoniana si a altor formari.

Viziune personala

Viaţa mea a fost un proces lung şi continuu pentru evoluţie personală şi profesională .Aceasta vocatie imi permite sa facilitez oamenilor cresterea si valorificarea potentialului personal, folosind tehnici potrivite fiecarui demers terapeutic in vederea atingerii obiectivelor clientului.Intr-o lume plina de informatii si de zgomot, oamenii devin din ce in ce mai deconectati de ei insisi, si sunt incet-incet luati prizonieri de lucruri marunte, neimportante, de obiectivele altora, de stres, de griji. Tocmai de aceea este foarte valoros faptul ca pot oferi : din cunoasterea si experienta acumulata de-a lungul anilor, instrumente si tehnici care sa te ajute sa te reconectezi, sa te relaxezi, sa iti reamintesti de resursele si valorile tale si, nu in ultimul rand, sa stii cum sa reactionezi in momentele grele, de incercare.

Un principiu important dupa care ma ghidez in activitatea mea este ca , nu exista oameni rai ,exista doar situatii nepotrivite iar dupa cum fiecare incuietoare se deschide cu cheia potrivita ei asa fiecare inima se deschide cu cuvintele potrivite nevoilor ei.

Una dintre cele mai importante lecţii pe care le-am învăţat în viaţă este că nimeni nu reuşeşte de unul singur. Cu toţii depindem de ceilaţi, pentru absolut orice.

vision

Oferta: Consultatie gratuita pentru pactientii noi

Educatie si Studii

2017
Diploma de psiholog

Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Univ. Transilvania Brasov. Domeniul de studii: Psihologie

2018
Diploma de consilier pentru Dezvoltare Personala

Psi Focus Center, acreditat de Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice

2019
Diploma de master

Universitatea Transilvania din Brasov. Facultatea de Psihologie si Stiintele educatiei, Programul de Masterat: Psihologie Clinica, Consiliere Psihologica si Psihoterapie

2020
Diploma de hipnoterapeut

Asociatia Romana de Hipnoterapie – Hipnoza Clinica Eriksoniana.

Contacteaza psihologul