05 Jun 2022

BY: cristina

Autocunoastere / Consiliere de cuplu / Fericire / Relatie / Tabara

Comments: No Comments

Tabara: Vindecarea relatiei cu tine si cu ceilalti

Relatia cu tine si cu ceilalti reprezinta ce mai mare provocare de astazi!

Separarea, invrajbirea si autojudecata sunt adesea valori de joasa vibratie promovate si induse de societate! S-a simtit asta mai ales in ultimii ani, cand ne-am ferit unul de altul mult prea mult.

Noi promovam si sustinem starea de impreuna, colaborarea si cresterea vibrationala!

 

Depre „IMPREUNA” este aceasta tabara, impreuna tu cu tine si impreuna tu cu cine este potrivit pentru tine. Pentru a atinge din nou aceasta stare de evolutie, este necesar sa intelegem mai bine sectorul relational, sa ne intelegem pe noi si sa ne reconectam la natural, la firesc si la bunul simt al relatiilor cu ceilalti.

Un exemplu de buna inter-relationare il oferim inca din start noi, facilitatorii acestui eveniment prin colaborarea si comunicarea pe care o avem!


Read More “Tabara: Vindecarea relatiei cu tine si cu ceilalti”
05 Sep 2021

BY: cristina

Depresie / Dezvoltare personala / Fericire

Comments: No Comments

Unde găsim iubirea?

Nu doar odată, nevoia de atenție, de a te simți iubit, frumos și important te-a pus în lumina penibilului de a cere și a insista sa primești aceste daruri de la oameni care au alte priorități.

Crezi că acei oameni de la care ceri au ceea ce ai tu nevoie?
Oare dacă ar fi avut nu ți-ar fi dăruit fără să ceri?
Oare acei oameni au măcar pentru ei ceea ce tu aștepti sa primești de la ei?
Nu au!
Dacă ar fi avut pentru ei, ar fi avut și pentru tine și ar fi simțit nevoia ta fără ca tu să ceri! Nevoile tale există, sunt firești și fi fericit ca se află la acest nivel, sunt nevoi ce indica un grad superior de dezvoltare a ta!

Ce faci în aceasta situație?
Read More “Unde găsim iubirea?”

09 Oct 2020

BY: cristina

Dezvoltare personala

Comments: No Comments

Cunoşti limbajul în care copilul tău îşi oferă afecţiunea?

Fiecare copil, la fel ca fiecare adult, îşi exprimă şi receptează iubirea într-un limbaj propriu.

Copiii nu ştiu de la sine cât de iubiţi sunt de părinţi. De aceea este foarte important ca părinţii să descopere şi să înveţe principalul limbaj de iubire al copiilor lor.

Vorbindu-i copilului tău în propriul său limbaj de iubire, îi poţi umple rezervorul emoţional. Când copilul se simte iubit, este mai uşor de disciplinat şi de format.

Fiecare copil are un rezervor pentru iubire de unde se poate alimenta în zilele dificile ale copilăriei şi adolescenţei. Pentru ca propriul copil să îşi atingă întregul potenţial, acest rezervor trebuie umplut. Cu ce îl umplem? Cu iubire, evident. Cu acea iubire necondiţionată care acceptă şi confirmă existenţa copilului aşa cum este el şi nu datorită a ceea ce face el.

Există cinci limbaje ale iubirii: mângâieri fizice, timp acordat, daruri, servicii şi cuvinte de încurajare. Copilul tău poate recepta iubirea prin intermediul tuturor acestor limbaje. Totuşi, majoritatatea copiilor au un limbaj principal al iubirii, unul care li se potriveşte mai bine decât celelalte. Dacă doreşti să satisfaci în mod eficient nevoia de iubire a propriului copil, este foarte important să descoperi care este limbajul său principal de iubire.

Read More “Cunoşti limbajul în care copilul tău îşi oferă afecţiunea?”