05 Sep 2021
Unde găsim iubirea?

BY: cristina

Depresie / Dezvoltare personala / Fericire

Comments: No Comments

Nu doar odată, nevoia de atenție, de a te simți iubit, frumos și important te-a pus în lumina penibilului de a cere și a insista sa primești aceste daruri de la oameni care au alte priorități.

Crezi că acei oameni de la care ceri au ceea ce ai tu nevoie?
Oare dacă ar fi avut nu ți-ar fi dăruit fără să ceri?
Oare acei oameni au măcar pentru ei ceea ce tu aștepti sa primești de la ei?
Nu au!
Dacă ar fi avut pentru ei, ar fi avut și pentru tine și ar fi simțit nevoia ta fără ca tu să ceri! Nevoile tale există, sunt firești și fi fericit ca se află la acest nivel, sunt nevoi ce indica un grad superior de dezvoltare a ta!

Ce faci în aceasta situație?

Simplu! Dar greu….
Întoarce-te către tine!

Este greu să te întâlnești cu tine gol goluț înconjurat de frici și demonii proprii!
Privește și conștientizează cât ești de singur! Doar tu și emoțiile tale! Cat de minunat! Scutură-te de toate așteptările, de toate fricile, de toate dezamăgirile și iubește-te! Iubește-te simplu și frumos, exact așa cum este viziunea ta despre iubire!

Privește la acest copac! Cat este de demn în fața oricărui anotimp, în fața oricărei schimbări, cu frunze sau fără, în soare sau ploaie! Cat este de puternic, de darnic, de frumos și de… Singur! La fel ca tine! El iubește viața, el se adaptează schimbărilor, el nu depinde de pădure, nici măcar de un alt copac! El este! Pur și simplu este.
Să fii tu însăți, autentic și firesc este o artă!
Acesta este drumul care la un moment dat, te va duce în calea oamenilor potriviți ție și tu potrivit lor!

Leave a Reply